Reisverzekeringen

Volledig ontzorgd op reis

Danielle Coopman - Suikerbossie Africa TravelAllianz Global Assistance (AGA), voorheen bekend als Mondial Assistance en Elvia Reisverzekeringen is ’s werelds grootste hulpverlener op het gebied van personen- en voertuighulp. Nationaal werken zij samen met Touroperators, Reisburo’s en Assurantietussenpersonen. Ze hebben eigen Alarmcentrales in 34 landen. Suikerbossie Africa Travel is officieel agent van Allianz. Wij kunnen diverse reis- en annuleringsverzekeringen aanvullend aanbieden zodat de reissom van onze gasten – vanaf het moment van boeking – beschermd is en dat zij ook tijdens hun reis volledig ontzorgd kunnen genieten.

Klik op het onderstaande Allianz logo om een van de volgende verzekeringen af te sluiten:

 • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering
  Het hele jaar door verzekerd! Stel de verzekering samen die precies past bij uw manier van reizen. Zo betaalt u nooit teveel!
 • Reisverzekering
  Gaat u af en toe op reis? Kies dan voor de Kortlopende Reisverzekering. Een uitstekende dekking tegen een zeer aantrekkelijke premie.
 • Eigen Risico Verzekering Autohuur
  Deze verzekering dekt in geval van schade aan de huurauto, -motor of -camper het eigen risico én de ingehouden borg. Een ideale verzekering voor een onbezorgde (auto)vakantie.
 • Annuleringsverzekering
  De Annuleringsverzekering voorkomt financiële zorgen wanneer je onverwachts je reis moet annuleren of onderbreken. Wel zo’n prettig idee.
Allianz Global Assistance - logo

 

Reisverzekeringen 06/12/2015