Suikerbossie’s Choice

Aanbod Suikerbossie Africa Travel

Je kent het wel: urenlang surfen op het internet op zoek naar mooie plekjes, een keuze maken uit het gigantische aanbod van bijzondere accommodaties en dan ook nog alles goed op elkaar laten aansluiten. Die zorg neemt Suikerbossie Africa Travel je graag uit handen. Wij weten welke plaatsen bijzonder zijn en geven advies over de allermooiste accommodaties, die we persoonlijk kennen. We regelen de vliegtickets, huren een comfortabele auto en stellen een mooie en logische route samen, helemaal zoals jij dat wilt. Zorgeloos genieten!

Zoveel mensen, zoveel wensen

Om de keuze makkelijker te maken, hebben wij een aantal voorbeeldreizen samengesteld met de meest logische routes, leukste activiteiten en de mooiste accommodaties. Deze reizen zijn in de afgelopen jaren gemaakt door andere gasten en door onszelf. Afwisseling, rust, opbouw en authenticiteit zijn geperfectioneerd zodat je echt optimaal kunt genieten van jouw bestemming.

Suikerbossie’s Choice

Suikerbossie’s Choice maakt onderscheid tussen een ‘comfort’ reis en een ‘deluxe’ reis, voor mensen die iets meer luxe willen. Voor degene die iets anders willen is er de Suikerbossie Special maatwerk reis.

Suikerbossie’s Choice Comfort:
  • Verblijf in mooie 4* lodges op basis van B&B;
  • Vervoer in een comfortabele auto;
  • Persoonlijk reisboekje met de beste tips voor leuke picknickplaatsen, goede restaurants, de mooiste zonsondergang locaties en bijzondere activiteiten.
Suikerbossie’s Choice Deluxe:
  • verblijf in de mooiste kamers van de lodges;
  • vervoer in een luxe auto zoals een SUV of een stationwagon;
  • extra excursies afhankelijk van de route;
  • bij familiereizen een speciaal speelgoedpakket voor de kinderen bij aankomst en een nacht oppas;
  • Persoonlijk reisboekje met de beste tips voor leuke picknickplaatsen, goede restaurants, de mooiste zonsondergang locaties en bijzondere activiteiten.

Suikerbossie Special

Voor diegene die iets anders wil, stellen wij een volledige maatwerk reis samen. De reis wordt speciaal samengesteld aan de hand van jouw wensen. Daar besteden we veel tijd en aandacht aan. Je ontvangt een op maat geschreven reisvoorstel en een duidelijk overzicht van alle kosten. Voor een maatwerk offerte wordt een vergoeding gevraagd, die bij boeking van de reis wordt afgetrokken van het totaalbedrag.

Suikerbossie’s Choice 06/12/2015