Ervaringen

Ervaringen van onze klanten

Theo en Marc - 7 reizen Zuid-Afrika

Danielle weet heel veel over alles wat ze aanbeveelt en alle tips zijn altijd een groot succes. We komen op plekjes waar vooral lokalen komen, heel authentiek. Niet voor niets hebben wij al meerdere keren geboekt en tot nu toe zijn we iedere keer razend enthousiast teruggekomen!”

Familie Smilde - rondreis Zuid-Afrika

Wij hebben genoten van onze rondreis. Als je relatief weinig tijd hebt, en wat zijn nu twee weken in Zuid-Afrika, vormt deze rondreis een ideale mix van individueel reizen zonder het zelf zoeken van onderkomens en het puzzelen op de ideale reisroute. En als je individuele wensen hebt, dan zijn die met Danielle, prima te bespreken. Je krijgt echt het gevoel in de watten te worden gelegd! Voor vertrek krijg je een op maat geschreven reisboek mee, waarmee je overal komt. Als je wilt, kun je de Lonely Planet thuis laten! Over de route is goed nagedacht en de lodges zijn zonder uitzondering van prima kwaliteit. Zuid-Afrika is echt groot, dus ook als je zoals op deze reis alleen een beperkt deel van het land bezoekt moet er af en toe flink gereden worden. Bezwaarlijk hebben we dat nooit gevonden. We kunnen zonder ook maar een enkel voorbehoud deze reis aanbevelen!”

Sabien & familie - rondreis Zuid-Afrika

Drukke banen, weinig tijd en een last minute beslissing om naar Zuid-Afrika te gaan met twee kinderen. Suikerbossie heeft ons fantastisch geholpen en met de goede ideeën onze vakantie tot een onvergetelijke reis gemaakt!”

Ellen en Joris - rondreis Zuid-Afrika

Het was een last minute beslissing om naar Zuid-Afrika te gaan! Suikerbossie heeft alles in het werk gesteld om ons een onvergetelijke vakantie te bezorgen! En dat is goed gelukt!”

Julien en Judith - rondreis Namibië

Wat is Namibië een fijn land om in te reizen! Het links rijden was goed te doen en ideaal om zelf te rijden. Wij vonden het tempo heerlijk relaxed maar achteraf hadden we er nog wel 3 weken aan vast kunnen plakken. De lodges waren super, vooral in de wildparken zijn we echt in de watten gelegd. We komen hier snel weer terug.”

Petra en Jan - rondreis Zuid-Afrika en Mozambique

Persoonlijke ervaring en ‘deep know-how’ en ervaring maken Suikerbossie beter dan andere. Veel invoelingsvermogen over wat wij zouden willen en dat wordt dan ook nog gerealiseerd!”

Familie Timmermans - rondreis Namibië

Wij (gezin met 1 kind van 6 jaar) hebben rond de jaarwisseling een reis naar Namibië gemaakt via Suikerbossie. We hebben het fantastisch gehad! Dit was de aller eerste keer dat we gebruik maakten van een travel agent, want meestal zoeken we alles zelf uit. Maar het is zo goed bevallen, dat we Suikerbossie zeker weer gaan inschakelen als we in de toekomst nog een reis in zuidelijk Afrika willen maken. Alles was heerlijk makkelijk, prima geregeld, en voelde toch heel persoonlijk en ‘op maat’; we hadden niet het gevoel door een reisorganisatie ‘geleid’ te worden, maar wel de lusten van het gemak, de persoonlijke benadering en goeie tips. We hadden een geweldige 4×4 met tenten op het dak en een volledige keuken achterin. Onze zoon vond het fantastisch. Het was een super avontuurlijke reis, maar tegelijk heel erg veilig en comfortabel. We hebben veel in Afrika gereisd en soms onveilig gevoeld in het verleden, maar in Namibië totaal niet. Het land is adembenemend mooi. De rode duinen van de Sossusvlei opklimmen terwijl de zon opkomt, de blote voeten van onze zoon in de grootste zandbak die hij ooit gezien had, helemaal ‘pristine’ en voor hem zelf, het is een van de mooiste herinneringen die we koesteren. Namibië was een onvergetelijke ervaring, heel goed te doen met jonge kinderen, en heerlijk ongecompliceerd door de goede zorgen van Suikerbossie. Helemaal TOP!”

Familie Stutterheim - rondreis Zuid-Afrika

We willen jullie ontzettend bedanken voor de geweldige reis en ook voor de snelle reactie op alle e-mails tijdens het boeken van onze reis naar Zuid-Afrika. Bedankt voor het perfect regelen van onze geweldige rondreis door Zuid-Afrika. Als we in de toekomst nog een keer die kant op willen zullen we zeker aan Suikerbossie denken.”

Familie Van Wijk - rondreis Zuid-Afrika

De vakantie is nog nooit zo soepel en snel geregeld! Onze familiereis met 13 man en 3 generaties door Zuid-Afrika was tot in de puntjes geregeld. Vanaf de voorbereiding tot aan het einde van onze reis konden we rekenen op flexibele en persoonlijke service met oog voor detail. Onze zoon heeft een droom in vervulling zien gaan toen hij die olifanten zag op safari. Perfecte reis om nooit te vergeten!”

Willem en Julie - rondreis Zuid-Afrika

We hebben een perfecte reis gehad, prima georganiseerd. Ik heb regelmatig het gevoel gehad op 1 van die perfecte plekje te zijn terechtgekomen, ook qua natuur en mensen. Heel vriendelijk. Het eten was heerlijk en we hebben alles gezien wat we wilden. Kortom, heerlijk! We hebben ons trouwens ook altijd erg veilig gevoeld, dit ondanks de waarschuwingen die je vooraf krijgt van alle kanten.”

Familie Erkelens - rondreis Namibië

Wij hebben voor het eerst via Suikerbossie een rondreis door Namibië geboekt, met de hele familie in een stoere 4×4. Dit is ons prima bevallen. Het begint al met het feit dat er goed naar je wensen geluisterd wordt. Vervolgens hebben we een zeer afwisselende reis aangeboden gekregen. Wat is Namibië toch een schitterend land. We hebben de mooiste vakantiefoto’s ooit gemaakt. Oog in oog met een leeuw in Etosha gaan we nooit meer vergeten!”

René en Fabian - fly-in Botswana

We hebben het echt super gehad. Waanzinnig veel mooie dingen gezien en gedaan en het is zeker niet de laatste keer geweest dat we die richting op zijn gegaan.”

Familie De Leeuw - rondreis Zuid-Afrika

We zijn inmiddels alweer een week terug na onze werkelijk fantastische rondreis door Zuid-Afrika. We hebben echt genoten en het land heeft onze verwachtingen overtroffen. Ook onze complimenten voor hetgeen je voor ons geregeld hebt. De auto was prima, groot genoeg om onze hele inboedel iedere keer weer mee te nemen. Alle accommodaties wisten van onze komst en we hebben nergens een discussie gehad over de betaling. Dank daarvoor. Verder vonden we het prima locaties, heerlijk om onze eigen cottage te hebben op de meeste plekken.”

Honeymooners - rondreis Zuid-Afrika

Danielle biedt een persoonlijke en betrokken service. Mijn indruk is dat ze over veel contacten beschikt en zij is erg flexibel nadat onze heenreis door mist was vertraagd.”

Ervaringen 01/12/2015